Selecteer een pagina

Aanmelden voor Overwerken

 

Netwerk Overwerken organiseert i.s.m. de gemeente Ooststellingwerf een bijeenkomst voor alle zelfstandig professionals en kleine ondernemingen gevestigd in Ooststellingwerf. Dus ook voor jou! 

11 september 2021

Locatie: Biosintrum Oosterwolde

Op zaterdag 11 september heet Netwerk Overwerken i.s.m. de gemeente Ooststellingwerf alle ZZP-ers, kleine ondernemingen en vertegenwoordigers van belangenverenigingen uit Ooststellingwerf welkom bij het Biosintrum. Tijdens deze bijeenkomst van, voor en door zelfstandig ondernemers uit Ooststellingwerf neemt Marianne Zwagerman (@) ons mee op de voor haar kenmerkende en pakkende wijze in een reis door de verschillende aspecten, kansen en bedreigingen van zelfstandig ondernemerschap. Voorafgaande aan de avondsessie kunt u, samen met haar deelnemen aan de workshop ‘Aannames zijn dodelijk’. We delen in twee korte pitchsessies informatie over zelfstandig ondernemerschap. Aansluitend kunt u uitgebreid met uw (nieuwe) netwerk borrelen en kennismaken met vertegenwoordigers van de gemeente Ooststellingwerf, het ondernemersloket en Netwerk Overwerken. 

Programma:

  • 15.45 Inloop Biosintrum 
  • 16.00 Workshop ‘Aannames zijn Dodelijk!’ (vol is vol, Maximaal 30 deelnemers) 
  • 18.00 Inloop avond programma, inclusief eten. 
  • 19.00 Avondprogramma en ondernemerschap 
  • 19.30 Marianne Zwagerman: Een rondrit langs ondernemerschap: via de Corona, richting de toekomst… 
  • Aansluitend informele netwerkborrel 

@ MARIANNE ZWAGERMAN 

Marianne Zwagerman is in 1969 geboren in Nederhorst den Berg. Ze werkte in de autobranche, tot ze in 2000 bij de Telegraaf Media Groep aan de slag ging, waar ze tot 2009 werkte. Zwagerman is een van de medeoprichters van omroep PowNed. Tegenwoordig werkt ze als spreker, moderator en columnist, onder meer voor De Telegraaf en BNR.

> Link naar de uitnodigingsflyer

Aanmelden Workshop Aannames zijn dodelijk & Marianne Zwagerman

Geef je op voor deze bijzondere netwerkbijeenkomst in het Biosintrum. Let op: Voor het middagprogramma (workshop: aannames zijn dodelijk) kunnen zich maximaal 30 personen opgeven. Bij dat aantal sluiten wij niet de opgavelijst, maar hier geldt dan: wie het eerst komt... Wil je je graag aanmelden voor deze bijzondere workshops op 11 september 2021? Geef je dan op via onderstaand formulier.
  • Geef hier duidelijk aan of u bij het middagprogramma aanwezig wilt zijn (beperkte deelname), of alleen in de avond of dat u bij beide onderdelen aanwezig bent.