Selecteer een pagina

Aanmelden voor Overwerken

 

Netwerk Overwerken organiseert i.s.m. de gemeente Ooststellingwerf een bijeenkomst voor alle zelfstandig professionals en kleine ondernemingen gevestigd in Ooststellingwerf. Dus ook voor jou! 

11 september 2021

Locatie: Biosintrum Oosterwolde

Op zaterdag 11 september heet Netwerk Overwerken i.s.m. de gemeente Ooststellingwerf alle ZZP-ers, kleine ondernemingen en vertegenwoordigers van belangenverenigingen uit Ooststellingwerf welkom bij het Biosintrum. Tijdens deze bijeenkomst van, voor en door zelfstandig ondernemers uit Ooststellingwerf neemt Marianne Zwagerman (@) ons mee op de voor haar kenmerkende en pakkende wijze in een reis door de verschillende aspecten, kansen en bedreigingen van zelfstandig ondernemerschap. Voorafgaande aan de avondsessie kunt u, samen met haar deelnemen aan de workshop ‘Aannames zijn dodelijk’. We delen in twee korte pitchsessies informatie over zelfstandig ondernemerschap. Aansluitend kunt u uitgebreid met uw (nieuwe) netwerk borrelen en kennismaken met vertegenwoordigers van de gemeente Ooststellingwerf, het ondernemersloket en Netwerk Overwerken. 

Programma:

 • 15.45 Inloop Biosintrum 
 • 16.00 Workshop ‘Aannames zijn Dodelijk!’ (vol is vol, Maximaal 30 deelnemers) 
 • 18.00 Inloop avond programma, inclusief eten. 
 • 19.00 Avondprogramma en ondernemerschap 
 • 19.30 Marianne Zwagerman: Een rondrit langs ondernemerschap: via de Corona, richting de toekomst… 
 • Aansluitend informele netwerkborrel 

> Link naar de uitnodigingsflyer

@ MARIANNE ZWAGERMAN 

Marianne Zwagerman is in 1969 geboren in Nederhorst den Berg. Ze werkte in de autobranche, tot ze in 2000 bij de Telegraaf Media Groep aan de slag ging, waar ze tot 2009 werkte. Zwagerman is een van de medeoprichters van omroep PowNed. Tegenwoordig werkt ze als spreker, moderator en columnist. Heel recent gaf ze haar nieuwe boek ‘Verslaafd aan drukinkt’ uit, waarin ze de ondergang van de Telegraaf Media Groep ontrafelt.

 

Marianne Zwagerman bij Overwerken

Workshop ‘AANNAMES ZIJN DODELIJK!’

Netwerk Overwerken lid Johan Hoeksma geeft sinds vele jaren aan studenten de workshop ‘Aannames in projecten zijn dodelijk! 

Gedreven door confrontaties met moeizaam op gang komende en mislukkende projecten en zijn functie als reservist bij Defensie, zette hij ruim 10 jaar geleden een praktische workshop op voor studenten waarbij hij deze handvatten geeft om projecten succesvol te laten verlopen.

Inmiddels geeft hij naast zijn rol als zelfstandig multidisciplinair project manager  jaarlijks aan uiteenlopende bedrijven en opleidingsinstituten de workshop ‘Aannames zijn dodelijk’!

In deze praktische, 2 uur durende workshop, waar je geconfronteerd wordt met aannames en je vooral zelf aan de gang gaat, worden je handvatten gegeven en train je een methode om aannames te voorkomen.

 • WAT: Workshop ‘Aannames zijn dodelijk!’
 • WIE:  Iedereen die weet wat het doen van aannames betekend in haar of zijn dagelijks werk.
 • WAAR: BioSintrum, Oosterwolde, tijdens het Zelfstandigen Evenement. 
 • WANNEER: 11 september van 16.00-18.00uur (inloop vanaf 15.45uur)
 • WAAROM:  Leren voorkomen van het doen van aannames in je dagelijkse werk
 • HOE: Tijdens de 2 uur durende workshop worden praktische handreikingen gegeven en getraind, welke eenvoudig in de dagelijks praktijk toe te passen zijn.

Helaas kunt u zich niet meer via deze manier opgeven. Neem contact op met Netwerk Overwerken.