Selecteer een pagina

Netwerk Overwerken is hét netwerk voor zelfstandige professionals

 

Netwerk Overwerken

Netwerk Overwerken is een netwerkvereniging voor zelfstandig professionals en bedrijven met een klein personeelsbestand. Netwerk Overwerken geeft invulling aan de specifieke ondernemerschap behoeften van deze groeiende groep ondernemers welke door meer commercieel georiënteerde netwerken niet worden ingevuld. Het netwerk opereert vanuit Ooststellingwerf.

Netwerk Overwerken

Netwerk Overwerken Ooststellingwerf is opgericht in 2010 en heeft stap voor stap zijn koers aangepast aan de sterk groeiende zelfstandige professionals en de hieruit voortvloeiende nieuwe ondernemersgroep en dat werpt zijn vruchten af als het gaat om activiteiten en ledenaantal.

De meeste communicatie voeren wij via en binnen LinkedIn. Bezoek de pagina, laat een reactie achter of kom ik contact met het Netwerk. Wil je in contact komen of aansluiten bij het netwerk? Laat je bericht achter via de LinkedIn-pagina of stuur je bericht per e-mail.

Laatste bericht LinkedIn
[li_recommendations width="480" length="200" interval="1000"]

Thema-activiteiten

“Netwerk Overwerken vertegenwoordigd de behoeften van zijn leden en werkt met vaste thema’s waaronder de activiteiten en bijeenkomsten worden georganiseerd. Hiermee borgen we dat de het lidmaatschap en de netwerkbehoeften van  al onze leden voldoende worden ingevuld…”

Onze thema’s

Oriënteren & Delen

Binden & Boeien

Informatie & Educatie

Verbinden & netwerken

Aanmelden als lid

Op de agenda

Bij het Netwerk Overwerken kom je in contact met andere ondernemers uit de regio. Ondernemenden die je anders niet zou ontmoeten en waarmee je kansen en successen niet zou kunnen delen. Het opent  verrassende deuren in een ongedwongen, open sfeer. Concurrentie kennen we niet. Bekijk het aanbod en geef je op.

Stuur Overwerken een bericht

Zeilen

Kom, leer je les of deel je kennis op het water.

Binden & Boeien

belastingen

Val niet in valkuilen van de belastingdienst.

Informatie & Educatief.

zomer-bbq

Leer van een echte BBQ Master

Binden & Boeien

Social Stuff

Wat doe je wel en niet online?

Oriënteren & delen

Lid maakt lid

Neem een introducé mee.

Verbinden & netwerken