Publicaties van Overwerkers

in de gemeentelijke nieuwsbrief

Wendy en Joost

In deze gemeentenieuwsbrief stellen we u één van onze leden voor met zijn of haar unieke verhaal.

Ditmaal zijn het Wendy Lablans en Joost Prins van Just Connect in Oldeberkoop.

Gelijk bij binnenkomst voel je een prettige “huiskamer sfeer”; de drempel is letterlijke en figuurlijke laag. We worden welkom geheten door Wendy die ons onder het genot van een kopje koffie meeneemt in de geschiedenis van haar bedrijf wat ze samen runt met echtgenoot Joost.

Just Connect is voortgekomen uit het bedrijf GSM Trend, een pionier op het gebied van webwinkelen voor telefoons en abonnementen. Wendy had haar sporen al verdient in de Zakelijke mobiele telefonie sector en wilde nu een webwinkel voor zichzelf. Al snel kwam partner Joost ook in het bedrijf (2005); hij was daarvoor werkzaam in de automobielsector. Naast het online verkopen van telefoons etc. bleek er een behoefte te bestaan bij de particuliere en MKB-klanten voor meer op maat advies. Uit die behoefte werd de huidige winkel geopend.

De Doelgroep van Just Connect is eigenlijk heel divers, voor zowel de particuliere klant als het MKB en voor jong en oud wordt er advies gegeven op het gebied van mobiele en internet abonnementen en voor mobiele telefoons en tablets. De winkel voelt een aan als een huiskamer en dat geeft een welkom en relaxte sfeer. Je kunt er echt even lekker voor gaan zitten, voor de uitleg, het advies en de installatie van je nieuwe telefoon of tablet, of zoals Joost zegt ‘we zijn er voor het gemak”

Toekomst en trends

Ook in telecom is circulair zijn belangrijk geworden, daarom hebben Joost en Wendy een eigen lijn refurbished toestellen opgezet van het merk Apple. Nu al te koop in de winkel en binnenkort via www.justbenefit.nl(externe link). “Benefit” juist omdat iedereen in de leveringsketen voordeel moet hebben, het milieu, de klant en het bedrijf. De refurbished toestellen worden geserviced, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd totdat ze weer als nieuw zijn en dan gaan ze met 2 jaar garantie naar de klant.

Ook is Just Connect een glasvezelambassadeur, vooral in onze gemeente is dat de afgelopen jaren een belangrijk item geweest. De komst van glasvezel brengt veel vragen met zich mee en juist op dit gebied kunnen Joost en Wendy als ambassadeur eenieder voorzien van informatie over glasvezel en de aanleg daarvan.

Netwerk

Het lokale netwerk wordt vooral onderhouden via de sociale kanalen zoals facebook en LinkedIn en via het netwerk Overwerken, daarnaast zijn er natuurlijk de landelijke trends en acties van de bekende telecomproviders. Al deze acties en voordelen zijn in de winkel te bestellen en aan te sluiten.