Nieuwsberichten Netwerk Overwerken

Nieuwsbrief januari 2024

Beste Netwerkers,

Graag geven we jullie een update van de aankomende activiteiten.

Allereerst kun je je nog opgeven voor het Stamppotbuffet en de NetwerkBowling tijdens de ALV aanstaande 9 februari. Onderstaande vindt je de detail gegevens en de link om je aan te melden.

Op 7 maart zijn we als ondernemers uitgenodigd door het Ondernemers Collectief Ooststellingwerf en de Gemeente Ooststellingwerf om op 7 maart aanstaande deel te nemen aan de gemeentelijke ondernemers bijeenkomst. Op deze avond zal Foppe de Haan een inspirerende presentatie geven en is er na afloop de netwerk borrel. Voor deze activiteit geldt een maximaal aantal deelnemers en vol is vol!

9 februari: Stamppotbuffet, Netwerkbowling & ALV

Jaarlijkse algemene ledenvergadering met vooraf een heerlijk stamppotbuffet. En na de ledenvergadering gaan we met z’n allen bowlen. Wil je aanschuiven bij de ALV? Meld je dan middels het formulier hieronder aan.

Programma ALV 2024:

18.00 – Inloop bij Eten & Drinken Le Coq 
18.30 – Stamppotbuffet (graag opgave)
19.30 – Aanvang ALV
20.15 – Aanvang bowlen inclusief netwerkborrel

Locatie: Eten & drinken Le Coq, Boerestreek Appelscha
Aanmelden

7 maart: Netwerk bijeenkomst met een bekende spreker uit de voetballerij

Locatie: VHC Actifood, Horecawerf, Waardeel 12 Oosterwolde
Inloop vanaf 18.30 uur

Gemeente Ooststellingwerf nodigt alle ondernemers, van MKB en industrie tot ZZP en grootzakelijk, uit voor een ondernemersbijeenkomst op 7 maart 2024. We luisteren naar het succesverhaal van gastheer Actifood én krijgen een inspirerende presentatie door Foppe de Haan. Na afloop is er een informele netwerkborrel.

AANMELDEN

Krijg de informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken direct via WhatsApp-community

Naast LinkedIn en via e-mail verstrekken we voortaan via WhatsApp-community informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken. Via WhatsApp-community kun je je snel en eenvoudig aanmelden voor activiteiten. Het is via WhatsApp-Community niet mogelijk om te reageren op berichten.

Inmiddels heeft al ruim 65% van de leden zich aangemeld voor het ontvangen van informatie van Netwerk OverWerken.

Wil je voortaan ook de activiteiteninformatie via WhatsApp-Community ontvangen, scan dan onderstaande QR-code. Mocht je vragen hebben of lukt het aanmelden niet, stuur dan een berichtje naar een van de leden van activiteitencommissie of het bestuur ( info@overwerken.com) met daarin je naam en 06- nummer. Dan zorgen wij dat je wordt toegevoegd en ontvang je voortaan als eerste de uitnodigingen voor activiteiten van Netwerk OverWerken.