Nieuwsberichten Netwerk Overwerken

Nieuwsbrief juli 2023

Beste Netwerkers,

Graag informeren we jullie over de Overwerkenactiviteiten in de komende maanden. We sluiten ook dit jaar de eerste helft van het activiteitenjaar weer af met de traditionele zomer-BBQ en na de vakantie trekken we onder begeleiding van een gids op een septemberavond de natuur in.

Zomer BBQ
Met de zomer alweer in het vooruitzicht houden we op 8 juli de traditionele zomer-BBQ. De avond staat in het teken van elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen onder het genot van een heerlijk verzorgde BBQ, een hapje en een drankje. Voor deze avond is jouw partner of introducé welkom. Wel vragen we hier een eigen bijdrage van € 25,- voor. Wordt jouw introducé na de BBQ lid, dan verrekenen we dit bedrag.

Heb je dieetwensen, geef dit dan bij je opgave aan.

Aanmelden vóór 4 juli via Aanmelden BBQ 8 juli
– Inloop: Vanaf 18.30 uur
– Aanvang: 19.00 uur
– Einde: 23.00 uur
– Locatie: Grand café De Hildenberg, Gruun 5 te Appelscha

Bedrijfsbezoek Julius Peters

Official veterinarian, Vétérinaire officiel!

Op 20 juni nam Netwerk OverWerkenlid Julius Peters ons mee in de Kliniek voor Paard & Gebit en vertelde ons over zijn bedrijven voor paardengebitsbehandeling, het bedrijf European Equine Dental Consultancy, dat in Europa de instrumenten en behandelmachines levert, repareert en zorgt voor opleiding voor paardengebitsverzorging. Als kers op de taart vertelde Julius ons over zijn Olympische droom, die werkelijkheid wordt in 2024. Julius zal in de periode juli t/m september als officieel wedstrijddierenarts acte de présence geven in Parijs en als official toezien op het welzijn van de paarden tijdens de olympische en paralympische spelen. Erg indrukwekkend om te horen en te zien wat dat allemaal inhoudt en hoe de voorbereidingen al in volle gang zijn.

NATUUREXCURSIE

Na de zomervakantie organiseren we op een doordeweekse avond in september onder begeleiding van een ervaren gids een natuurexcursie en zal Appelscha 3.0 ons bijpraten over hun activiteiten rondom Recreatie en Toerisme in Ooststellingwerf.

Nadere informatie volgt.

Krijg de informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken direct via WhatsApp-community

Naast LinkedIn en via e-mail verstrekken we voortaan via WhatsApp-community informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken. Via WhatsApp-community kun je je snel en eenvoudig aanmelden voor activiteiten. Het is via WhatsApp-Community niet mogelijk om te reageren op berichten.

Inmiddels heeft al ruim 65% van de leden zich aangemeld voor het ontvangen van informatie van Netwerk OverWerken.

Wil je voortaan ook de activiteiteninformatie via WhatsApp-Community ontvangen, scan dan onderstaande QR-code. Mocht je vragen hebben of lukt het aanmelden niet, stuur dan een berichtje naar een van de leden van activiteitencommissie of het bestuur ( info@overwerken.com) met daarin je naam en 06- nummer. Dan zorgen wij dat je wordt toegevoegd en ontvang je voortaan als eerste de uitnodigingen voor activiteiten van Netwerk OverWerken.