Nieuwsberichten Netwerk Overwerken

Nieuwsbrief juni 2023

Beste Netwerkers,

Graag informeren we jullie over de Overwerkenactiviteit in de komende maanden.

REANIMATIETRAININGEN

Na een succesvolle eerste training in april, hebben er in mei nog een tweetal reanimatietrainingen plaatsgevonden. In totaal zijn op 3 opleidingsavonden in samenwerking met stichting Hartveilig Ooststellingwerf ruim 20 van onze leden getraind in alarmeren, reanimeren en het werken met een AED bij hartfalen.
Allen behaalden het certificaat.

Bedrijfsbezoek Julius Peters

Op 20 juni bezoeken we Julius Peters op zijn bedrijf European Equine Dental Consultants. Velen onder ons kennen Julius als veearts, maar dat Julius zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in gebitsverzorging bij grote huisdieren, wat hij daar zoal meemaakt en wat Julius zijn rol is in de internationale Olympische paardensport, dat weten maar weinigen onder ons.

Programma:
Inloop: Vanaf 19.45 uur
Aanvang: 20.00 uur

  • Introductie Kliniek voor Paard & gebit
  • Pauze & rondleiding
  • De Olympische droom
  • Drankje en rondleiding

Adres:     Jonkersvaart 88a te Jonkersvaart (nabij Zevenhuizen)
Maximum aantal deelnemers: 30, parkeren achter de kliniek

Zomer BBQ

Met de zomer alweer in het vooruitzicht houden we op 8 juli de traditionele Zomer-BBQ. De avond staat in het teken van elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen onder het genot van een heerlijk verzorgde BBQ, een hapje en een drankje.

Voor deze avond is jouw partner of introducé welkom. Wel vragen we hier een eigen bijdrage van € 25,- voor. Wordt jouw introducé na de BBQ lid dan verrekenen we dit bedrag. Heb je dieetwensen, geef dit dan bij je opgave aan.

Aanmelden vóór 4 juli via Aanmelden BBQ 8 juli

Inloop:   Vanaf 18.30 uur
Aanvang: 19.00 uur
Einde:   23.00 uur
Locatie:    Grand café De Hildenberg, Gruun 5 te Appelscha

Krijg de informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken direct via WhatsApp-community

Naast LinkedIn en via e-mail verstrekken we voortaan via WhatsApp-community informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken. Via WhatsApp-community kun je je snel en eenvoudig aanmelden voor activiteiten. Het is via WhatsApp-Community niet mogelijk om te reageren op berichten.

Inmiddels heeft al ruim 65% van de leden zich aangemeld voor het ontvangen van informatie van Netwerk OverWerken.

Wil je voortaan ook de activiteiteninformatie via WhatsApp-Community ontvangen, scan dan onderstaande QR-code. Mocht je vragen hebben of lukt het aanmelden niet, stuur dan een berichtje naar een van de leden van activiteitencommissie of het bestuur ( info@overwerken.com) met daarin je naam en 06- nummer. Dan zorgen wij dat je wordt toegevoegd en ontvang je voortaan als eerste de uitnodigingen voor activiteiten van Netwerk OverWerken.