Nieuwsberichten Netwerk Overwerken

Nieuwsbrief maart 2023

Beste Netwerkers,

Graag informeren we jullie over de eerstvolgende Overwerkenactiviteit, t.w. deelname aan NL Doet! Op 11 maart zetten we ons in voor ‘De Kleine Boerderij’ in Oosterwolde. Met onze inzet helpen we letterlijk en figuurlijk met de start van een geweldig initiatief om onbespoten groenten te kweken voor inwoners van Ooststellingwerf die moeten rondkomen van een minimuminkomen. Voor meer informatie: De Kleine Boerderij – groenten voor iedereen – Oosterwolde

Opgave via: Aanmelden Deelname NL Doet!

Activiteiten 2023

Tijdens de ALV zijn de activiteiten voor 2023 gedeeld. Voor een aantal geldt dat de definitieve datum nog volgt. Uiteraard krijg je via LinkedIn, e-mail en (indien je je hiervoor hebt aangemeld) WhatsApp Community tijdig nader bericht.

Marktontmoetingsdag 2023

Woensdag 29 maart – 12.45 tot 17.00 uur, locatie Biosintrum in Oosterwolde

Ben jij ondernemer in Ooststellingwerf, Weststellingwerf of Opsterland en lever jij goederen of diensten die interessant kunnen zijn voor deze gemeenten? Kom dan naar de Marktontmoetingsdag op woensdagmiddag 29 maart. Maak kennis met de medewerkers van deze drie gemeenten en promoot jouw producten en/ of dienstverlening.

Krijg de informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken direct via WhatsApp-community

Naast LinkedIn en via e-mail verstrekken we voortaan via WhatsApp-community informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken. Via WhatsApp-community kun je je snel en eenvoudig aanmelden voor activiteiten. Het is via WhatsApp-Community niet mogelijk om te reageren op berichten.

Inmiddels heeft al ruim 65% van de leden zich aangemeld voor het ontvangen van informatie van Netwerk OverWerken.

Wil je voortaan ook de activiteiteninformatie via WhatsApp-Community ontvangen, scan dan onderstaande QR-code. Mocht je vragen hebben of lukt het aanmelden niet, stuur dan een berichtje naar een van de leden van activiteitencommissie of het bestuur ( info@overwerken.com) met daarin je naam en 06- nummer. Dan zorgen wij dat je wordt toegevoegd en ontvang je voortaan als eerste de uitnodigingen voor activiteiten van Netwerk OverWerken.