Nieuwsberichten Netwerk Overwerken

Nieuwsbrief november 2023

Beste Netwerkers,

Graag informeren we jullie over onze alweer laatste activiteit van dit jaar en we heten jullie graag welkom op de eindejaarsborrel.

15 DECEMBER EINDEJAARSBORREL

Op vrijdagavond 15 december organiseren we onze jaarlijkse eindejaarsborrel. Tijdens de eindejaarsborrel zullen we onder meer nader kennismaken met burgemeester Jack Werkman. Verder zal de avond in het teken staan van een informeel samenzijn onder het genot van hapjes en drankjes.

Deze bijeenkomst is voor leden en niet-leden. Voor introducees geldt een bijdrage van € 36,50.
Aanmelden vóór 13 december via Aanmelden Eindejaarsborrel
Wanneer: 15 december
Aanvang: 18.30, inloop vanaf 18.00 uur
Locatie: Bar Le Coq, Boerestreek 17, 8426 Appelscha.
Einde: +/-22.00 uur

KOOKWORKSJOP jl. 10 november

Op vrijdagavond 10 november jl. konden we 20 leden verwelkomen tijdens de kookworkshop. Een zeer geslaagde avond, die netwerken in een nieuw daglicht heeft gebracht, te weten netjes werken in een zeer moderne en vooruitstrevende educatieve restaurantkeuken.

Indrukwekkend hoe VHC erin slaagt restaurantkoks op verschillende niveaus in 24 weken, of zelfs in de ‘snelkook’ -variant in 12 weken op te leiden.

Grote dank gaat uit naar de medewerkers van VHC voor de uitstekende organisatie.

Krijg de informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken direct via WhatsApp-community

Naast LinkedIn en via e-mail verstrekken we voortaan via WhatsApp-community informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken. Via WhatsApp-community kun je je snel en eenvoudig aanmelden voor activiteiten. Het is via WhatsApp-Community niet mogelijk om te reageren op berichten.

Inmiddels heeft al ruim 65% van de leden zich aangemeld voor het ontvangen van informatie van Netwerk OverWerken.

Wil je voortaan ook de activiteiteninformatie via WhatsApp-Community ontvangen, scan dan onderstaande QR-code. Mocht je vragen hebben of lukt het aanmelden niet, stuur dan een berichtje naar een van de leden van activiteitencommissie of het bestuur ( info@overwerken.com) met daarin je naam en 06- nummer. Dan zorgen wij dat je wordt toegevoegd en ontvang je voortaan als eerste de uitnodigingen voor activiteiten van Netwerk OverWerken.