Nieuwsberichten Netwerk Overwerken

Nieuwsbrief oktober 2023

Beste Netwerkers,

Graag informeren we jullie over de aankomende activiteiten:

  • 10 november: Kookworkshop ActiFood – Horecawerf Noord-Nederland in Oosterwolde. Nadere informatie vind je hieronder.
  • 15 december: Eindejaarsborrel. Vanaf 18.00 uur houden we onze eindejaarsborrel, ditmaal bij Bar Le-Coq In Appelscha.

10 NOVEMBER KOOKWORKSHOP

Op vrijdagavond 10 november organiseren we in samenwerking met VHC Actifood Experience center een culinair avondvullend programma onder het thema ‘Kerst met tapas’. We gaan leren hoe je heerlijke tapas speciaal voor de kerst kunt maken. We maken drie gangen (koud, warm en zoet) met makkelijk voor te bereiden tapasgerechtjes. Iedere gang bestaat uit 3 recepten en we maken (en eten) dus in totaal 9 gerechtjes. Mocht je dieetwensen hebben (bijv. glutenvrij of vegan), geef dit dan even aan bij de opgave, dan houden we daar rekening mee.

Voor deze culinaire workshop geldt een maximum aantal deelnemers en de workshop is alleen bedoeld voor leden en potentiële leden van NetwerkOverwerken.

Aanmelden vóór 6 november

Wanneer: 10 november
Aanvang: 18.30, inloop vanaf 18.00uur
Locatie: Buurstede 1, 8431 NA Oosterwolde
Einde: +/-22.00 uur
Eigen bijdrage: n.v.t.

Natuurexcursie, presentatie Coöperatie Appelscha Regio 3.0, bezoek Bosbergtoren & netwerkborrel

Op vrijdag 22 september organiseerden we een avondvullend programma. We verzamelden bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer en genoten met ruim 20 personen van een prachtige wandeling en uitleg over een prachtig stuk Drents-Friese Wold. Bij restaurant De Bosberg stonden de koffie/thee en appelgebak klaar en daar heeft Arno Goettsch van Coöperatie Appelscha Regio 3.0 ons bijgepraat over de visie en de plannen met betrekking tot Recreatie en Toerisme in Ooststellingwerf. Aansluitend bezochten we de Bosbergtoren en we sloten af met een netwerkborrel.

Krijg de informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken direct via WhatsApp-community

Naast LinkedIn en via e-mail verstrekken we voortaan via WhatsApp-community informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken. Via WhatsApp-community kun je je snel en eenvoudig aanmelden voor activiteiten. Het is via WhatsApp-Community niet mogelijk om te reageren op berichten.

Inmiddels heeft al ruim 65% van de leden zich aangemeld voor het ontvangen van informatie van Netwerk OverWerken.

Wil je voortaan ook de activiteiteninformatie via WhatsApp-Community ontvangen, scan dan onderstaande QR-code. Mocht je vragen hebben of lukt het aanmelden niet, stuur dan een berichtje naar een van de leden van activiteitencommissie of het bestuur ( info@overwerken.com) met daarin je naam en 06- nummer. Dan zorgen wij dat je wordt toegevoegd en ontvang je voortaan als eerste de uitnodigingen voor activiteiten van Netwerk OverWerken.