Nieuwsberichten Netwerk Overwerken

Nieuwsbrief februari 2024

Beste Netwerkers,

Graag geven we jullie een update van de aankomende activiteiten.

Allereerst kun je je nog opgeven voor het Stamppotbuffet en de NetwerkBowling tijdens de ALV aanstaande 9 februari. Onderstaande vindt je de detail gegevens en de link om je aan te melden.

Op 7 maart zijn we als ondernemers uitgenodigd door het Ondernemers Collectief Ooststellingwerf en de Gemeente Ooststellingwerf om op 7 maart aanstaande deel te nemen aan de gemeentelijke ondernemers bijeenkomst. Op deze avond zal Foppe de Haan een inspirerende presentatie geven en is er na afloop de netwerk borrel. Voor deze activiteit geldt een maximaal aantal deelnemers en vol is vol!

9 februari: Stamppotbuffet, Netwerkbowling & ALV

Tijd: Inloop: 18.00
Stamppotbuffet: 18:30 uur
Aanvang ALV: 19.30 uur
Aanvang NetwerkBowlen: +/-20:15uur
Locatie: Eten & drinken Le Coq, Boerestreek Appelscha
Aanmelden: doe je hier

7 maart | Netwerkavond bij VHC met Foppe de Haan

Gemeente Ooststellingwerf nodigt alle ondernemers, van MKB en industrie tot ZZP en grootzakelijk, uit voor een ondernemersbijeenkomst op 7 maart 2024
We luisteren naar het succesverhaal van gastheer Actifood én krijgen een inspirerende presentatie door Foppe de Haan. Na afloop is er een informele netwerkborrel.

Locatie: VHC Actifood, Horecawerf, Waardeel 12 Oosterwolde

Inloop vanaf 18.30 uur

AANMELDEN

NOW in de Gemeentelijke Ondernemers Nieuwsbrief: dit keer Ewald van der Blij

In de laatste uitgave van de gemeentelijke ondernemersnieuwsbrief van december. lees je dit keer het interview gehouden door Peter Dekker met ons lid Ewald van der Blij. Lees hier het hele interview:

Netwerk Overwerken | Ewald van der Blij | Gemeente Ooststellingwerf

Krijg de informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken direct via WhatsApp-community

Naast LinkedIn en via e-mail verstrekken we voortaan via WhatsApp-community informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken. Via WhatsApp-community kun je je snel en eenvoudig aanmelden voor activiteiten. Het is via WhatsApp-Community niet mogelijk om te reageren op berichten.

Inmiddels heeft al ruim 65% van de leden zich aangemeld voor het ontvangen van informatie van Netwerk OverWerken.

Wil je voortaan ook de activiteiteninformatie via WhatsApp-Community ontvangen, scan dan onderstaande QR-code. Mocht je vragen hebben of lukt het aanmelden niet, stuur dan een berichtje naar een van de leden van activiteitencommissie of het bestuur ( info@overwerken.com) met daarin je naam en 06- nummer. Dan zorgen wij dat je wordt toegevoegd en ontvang je voortaan als eerste de uitnodigingen voor activiteiten van Netwerk OverWerken.