Nieuwsberichten Netwerk Overwerken

Nieuwsbrief juli 2024

Beste Netwerkers,

Het is alweer juli en dat betekent dat de eerste helft van 2024 al weer achter ons ligt en de werkgroep activiteiten en het bestuur al weer druk zijn met het programma voor de tweede helft van het jaar.

In deze nieuwsbrief kijken we allereerst nog even terug op de Workshop & zomer-BBQ en blikken we vooruit op de activiteiten in de tweede helft van het jaar, waar we als eerste op 1 oktober het bedrijf Saluvet gaan bezoeken.

Op 22 juni hebben we een inspirerende workshop gehad van ‘De Mannen van Buiten’ (De Mannen van Buiten | Teams die buiten willen spelen) onder deel van De Jongens van Outdoor’. Onder de workshop naam ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’, hebben de deelnemers verschillende opdrachten uitgevoerd, hierbij bepaalde de toevalligheid wie je buddy bij de opdrachten was. Al met al een geslaagde workshop, die afgesloten is met een heerlijke BBQ.

1 oktober: bedrijfsbezoek SaluVet.

Op 1 oktober aanstaande gaan we op bedrijfsbezoek bij SaluVet, geleid door NOW lid Herman Zwart. SaluVet neemt een bijzondere en steeds belangrijkere positie in als het gaat om dierenwelzijn en gezondheid. Herman neemt ons mee in de historie van SaluVet BV, het moederbedrijf, de unieke eigendomsstructuur en de visie, missie en strategie in Nederland. En we komen natuurlijk niet te vergeten, meer te weten over ingezette fytotherapie en homeopathie voor dieren welzijn en de succes story’s die in Nederland hiermee zijn behaald.

Datum: 1 oktober
Aanvang: 19.45 (inloop vanaf 19.30uur)
Einde: +/- 21.30uur
Locatie: Houtlaan 1, 8455 JL Katlijk
Aanmelden: Aanmelden kan HIER 

Wat komen gaat: (opgave is vanaf nu mogelijk):

  • 1 Okt: Bedrijfsbezoek SaluVet
  • 9 Okt: AED reanimatie nieuwe startgroep
  • 22 Okt: Workshop ‘Zelfstandig Professional & professionele Communicatie’
  • 19 Nov: Generation Z & Generatie E  presentatie over generaties & cultuur en energie-efficiency beleid en de praktijk (OCO)
  • 13 dec: Eindejaarsborrel                                                                      

NOW in de Gemeentelijke Ondernemers Nieuwsbrief: dit keer Herman Zwart

In de laatste uitgave van de gemeentelijke ondernemersnieuwsbrief lees je dit keer het interview gehouden door Peter Dekker met Herman Zwart,van SaluVet Nederland.

Lees hier het hele interview: Netwerk Overwerken | Herman Zwart SaluVet |

Krijg de informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken direct via WhatsApp-community

Naast LinkedIn en via e-mail verstrekken we voortaan via WhatsApp-community informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken. Via WhatsApp-community kun je je snel en eenvoudig aanmelden voor activiteiten. Het is via WhatsApp-Community niet mogelijk om te reageren op berichten.

Inmiddels heeft al ruim 65% van de leden zich aangemeld voor het ontvangen van informatie van Netwerk OverWerken.

Wil je voortaan ook de activiteiteninformatie via WhatsApp-Community ontvangen, scan dan onderstaande QR-code. Mocht je vragen hebben of lukt het aanmelden niet, stuur dan een berichtje naar een van de leden van activiteitencommissie of het bestuur ( info@overwerken.com) met daarin je naam en 06- nummer. Dan zorgen wij dat je wordt toegevoegd en ontvang je voortaan als eerste de uitnodigingen voor activiteiten van Netwerk OverWerken.