Nieuwsberichten Netwerk Overwerken

Nieuwsbrief juli augustus 2023

Beste Netwerkers,

Jl. 8 juli hielden we onze traditionele zomer BBQ, ditmaal bij Grand café De Hildenberg. Hiermee luiden we voor velen van ons de periode in waar vakantie genoten gaat worden. Inmiddels is de activiteitencommissie tezamen met het bestuur alweer druk doende met het programma voor de 2e helft van 2023 en kunnen we jullie alvast informeren over de eerst activiteit na de vakantie. Op vrijdagavond 22 september is er een gecombineerd avondvullend programma georganiseerd. Het eerste deel van de avond staat in het teken van een exclusieve natuurexcursie in het Drents-Friese woud onder begeleiding van een ervaren gids van Staatsbosbeheer. Na de pauze bij Restaurant De Bosberg, zal Coöperatie Appelscha Regio 3.0 hun visie en plannen met betrekking tot Recreatie en Toerisme in Ooststellingwerf met ons delen. Voor deze activiteit op vrijdagavond 22 september kun je je vanaf nu opgeven.

Voor nu wensen we jullie namens de activiteitencommissie en het bestuur een mooie zomervakantie toe en hopelijk zien we jullie in september in goede gezondheid weer.

ACTIVITEIT: Natuurexcursie & presentatie Coöperatie Appelscha Regio 3.0

Op 22 september organiseren we een gecombineerde bijeenkomst. In het eerste deel van de avond krijgen we onder begeleiding van een ervaren gids een exclusieve rondleiding in een uniek stuk natuur in het Drents-Friese Wold. Tegen zonsondergang verplaatsen we ons naar Restaurant de Bosberg, waar de koffie/thee en appelgebak klaar staan. Aansluitend worden we door de Coöperatie Appelscha Regio 3.0 bijgepraat over de visie en plannen met betrekking tot Recreatie en Toerisme in Ooststellingwerf en sluiten we af met een Netwerkborrel.

Voor deze avond is jouw partner of introducé welkom.

Aanmelden vóór 20 september Aanmelden Excursie, A’scha 3.0 en netwerkborrel 22 september
Wanneer: 22 september
Aanvang: Verzamelen 18.45 uur, vertrek excursie 19.00 uur (locatie 1)
Pauze: 20.45 uur (locatie 2)
Einde: +/-22.30 uur

Locatie 1: Excursie Staatsbosbeheer: Bezoekerscentrum Staatsbosbeheer Terwisscha 6A, Appelscha
Locatie 2: Restaurant De Bosberg, Bosberg 3 te Appelscha
Locatie3: De Bosbergtoren, lopend te bezoeken vanaf Restaurant de Bosberg

GEMEENTELIJKE ONDERNEMERSNIEUWSBRIEF: dit keer Rutger Zijlstra

In de laatste uitgave van de gemeentelijke ondernemersnieuwsbrief van juli.

lees je dit keer het interview met ons lid Rutger Zijlstra. Lees hier het interview:

Netwerk Overwerken | Rutger Zijlstra | Gemeente Ooststellingwerf

Krijg de informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken direct via WhatsApp-community

Naast LinkedIn en via e-mail verstrekken we voortaan via WhatsApp-community informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken. Via WhatsApp-community kun je je snel en eenvoudig aanmelden voor activiteiten. Het is via WhatsApp-Community niet mogelijk om te reageren op berichten.

Inmiddels heeft al ruim 65% van de leden zich aangemeld voor het ontvangen van informatie van Netwerk OverWerken.

Wil je voortaan ook de activiteiteninformatie via WhatsApp-Community ontvangen, scan dan onderstaande QR-code. Mocht je vragen hebben of lukt het aanmelden niet, stuur dan een berichtje naar een van de leden van activiteitencommissie of het bestuur ( info@overwerken.com) met daarin je naam en 06- nummer. Dan zorgen wij dat je wordt toegevoegd en ontvang je voortaan als eerste de uitnodigingen voor activiteiten van Netwerk OverWerken.