Nieuwsberichten Netwerk Overwerken

Nieuwsbrief maart 2024

Beste Netwerkers,

Graag informeren we jullie over de komende activiteiten en blikken we kort terug op wat geweest is.

Op 9 februari hebben 24 leden de ALV bezocht. Tijdens de ALV hebben we het activiteitenprogramma voor het hele jaar bekend gemaakt. Neem gerust een kijkje of meld je alvast aan voor de komende activiteiten via de website.

Op de ALV hebben we ook de vernieuwde website geïntroduceerd. Naast dat het eenvoudiger is je op te geven voor activiteiten, zijn nu ook de ledenpublicaties in de gemeentelijke ondernemersnieuwsbrief en de nieuwsbrieven op de website terug te lezen. We nodigen jullie graag uit om een kijkje te nemen.

Op 7 maart zullen we een groot aantal van jullie zien als gast bij het Ondernemers Collectief Ooststellingwerf en de Gemeente Ooststellingwerf tijdens de gemeentelijke ondernemersbijeenkomst.

Tenslotte hebben jullie de factuur ontvangen voor de lidmaatschapsbijdrage. Mocht je nog niet betaald hebben, dan vragen we je dat alsnog te doen. Mocht je geen factuur ontvangen hebben, stuur dan even een e-mail naar info@overwerken.com.

Wat komen gaat: (opgave is vanaf nu mogelijk):

  • 16 maart: NL Doet: Deelname Netwerk Overwerken voor het goede doel
  • 16 april: Workshop Chat GPT 
  • 15/29 mei: AED reanimatie nieuw startgroep (15 mei) en herhaling (29 mei)   

16 maart: NL Doet, klussen bij de sociale voedseltuin ‘De kleine Boerderij’
Aanvang: 10.00uur
Lunch: +/-12.15uur
Einde: afhankelijk van je beschikbaarheid, uiterlijk +/- 16.00uur
Locatie: Rijweg 107 Oosterwolde
Aanmelden: Opgave via: Aanmelden NL Doet

NOW in de Gemeentelijke Ondernemers Nieuwsbrief: dit keer Anita Boel

In de laatste uitgave van de gemeentelijke ondernemersnieuwsbrief lees je dit keer het interview gehouden door Peter Dekker met ons lid Anita Boel.

Anita opende op 1 maart haar nieuwe kantoor en vierde tevens haar 12,5-jarig jubileum.

Lees hier het hele interview

Krijg de informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken direct via WhatsApp-community

Naast LinkedIn en via e-mail verstrekken we voortaan via WhatsApp-community informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken. Via WhatsApp-community kun je je snel en eenvoudig aanmelden voor activiteiten. Het is via WhatsApp-Community niet mogelijk om te reageren op berichten.

Inmiddels heeft al ruim 65% van de leden zich aangemeld voor het ontvangen van informatie van Netwerk OverWerken.

Wil je voortaan ook de activiteiteninformatie via WhatsApp-Community ontvangen, scan dan onderstaande QR-code. Mocht je vragen hebben of lukt het aanmelden niet, stuur dan een berichtje naar een van de leden van activiteitencommissie of het bestuur ( info@overwerken.com) met daarin je naam en 06- nummer. Dan zorgen wij dat je wordt toegevoegd en ontvang je voortaan als eerste de uitnodigingen voor activiteiten van Netwerk OverWerken.