Nieuwsberichten Netwerk Overwerken

Nieuwsbrief mei 2023

Beste Netwerkers,

Graag informeren we jullie over de Overwerkenactiviteit in de komende maanden.

REANIMATIETRAINING MEI

Na een succesvolle eerste training , is vanwege ziekte van de instructeur de tweede training vervallen. Voor degene die zich hadden opgegeven, maar ook voor degene die in april verhinderd waren of zich nog niet aangemeld hadden, hebben we twee nieuwe avonden gepland in mei: 23 en 30 mei. Zie leaflet voor de details.

Meld (opnieuw) je voorkeur aan via: Aanmelden Reanimatietraining mei

BEDRIJFSBEZOEK JULIUS PETERS

Op 20 juni bezoeken we Julius Peters op zijn bedrijf European Equine Dental Consultants. Velen onder ons kennen Julius als veearts, maar dat Julius zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in gebitsverzorging bij grote huisdieren, wat hij daar zoal meemaakt en wat Julius zijn rol is in de internationale Olympische paardensport, dat weten maar weinigen onder ons.

Inloop: Vanaf 19.15 uur
Aanvang: 19.30 uur
Adres: Drentseweg 19, 8426 EN Appelscha
Maximum aantal deelnemers: 30

Gemeentelijke ondernemersnieuwsbrief.

In de uitgaven van de gemeentelijke ondernemersnieuwsbrief van maart en april vind je dit keer interviews met onze leden Marian Jongsma (Puur@Structuur coaching) en Edith Benedictus (glas atelier Benedictus). Lees hier de interviews:

Netwerk Overwerken | Marian Jongsma | Gemeente Ooststellingwerf
Netwerk Overwerken | Edith Benedictus | Gemeente Ooststellingwerf

Krijg de informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken direct via WhatsApp-community

Naast LinkedIn en via e-mail verstrekken we voortaan via WhatsApp-community informatie over activiteiten van Netwerk OverWerken. Via WhatsApp-community kun je je snel en eenvoudig aanmelden voor activiteiten. Het is via WhatsApp-Community niet mogelijk om te reageren op berichten.

Inmiddels heeft al ruim 65% van de leden zich aangemeld voor het ontvangen van informatie van Netwerk OverWerken.

Wil je voortaan ook de activiteiteninformatie via WhatsApp-Community ontvangen, scan dan onderstaande QR-code. Mocht je vragen hebben of lukt het aanmelden niet, stuur dan een berichtje naar een van de leden van activiteitencommissie of het bestuur ( info@overwerken.com) met daarin je naam en 06- nummer. Dan zorgen wij dat je wordt toegevoegd en ontvang je voortaan als eerste de uitnodigingen voor activiteiten van Netwerk OverWerken.